Hypnoseshows

U wilt een feest organiseren, of zo maar een leuke avond. Vaak rijst dan de vraag: "Wat zullen we nu eens doen?" Eens iets heel anders. Iets spectaculairs. Iets waar ook weken na het feest nog over wordt gesproken.

Met een hypnoseshow scoort u zeker. Wilt u uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen? Lees dan verder op deze site. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jos Claus. De contactgegevens vind u onder de knop contact.

Hypnose Events waaraan toeschouwers live deelnemen

Fascinerend voor jong en oud.

Jos Claus bekend van tv-programma's in Nederland, België en Duitsland.

Sinds begin jaren tachtig presenteert hij hypnose-events voor bedrijven, onderwijsinstellingen, recreatieparken, campings en discotheken. Zijn programma's zijn afgestemd op de individuele wensen van de organisator en varriëren van shows tot lezingen en workshops. Het programma kan een mental training zijn of entertainment in de vorm van een hypnoseshow; derhalve is het zowel geschikt voor bedrijfstrainingen, als ook personeelsavonden, verenigingsfeesten en tal van andere evenementen. Het event kan avondvullend zijn, maar eveneens deel uitmaken van uw gevarieerd middag- of avondprogramma.

Jos Claus werkt uitsluitend met zuivere hypnose en gebruikt geen gemaakt goocheltrucs of magic-acts. De toeschouwers krijgen te zien wat hypnose inhoudt, wat met hypnose kan en dat het niets te maken heeft met magie.

Het publiek wordt - op basis van vrijwilligheid - uitgenodigd aan het evenent deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid persoonlijk kennis te maken met het fenomeen hypnose. Elke keer weer maken veel toeschouwers hiervan gebruik. De een omdat hij niet gelooft dat het kan bestaat, de ander om te ervaren wat allemaal mogelijk is. De deelnemers gaan in hypnose op reis, mensen die op reis gaan beleven leuke, interessante en spannende ervaringen. Ze beleven dingen waarvan ze het bestaan niet wisten of die ze tot dan voor onmogelijk hielden, dit is indrukwekkend en amusant tegelijk, zowel voor de deelnemers als ook de toeschouwers. De hilariteit overtreft hierbij telkens weer alle verwachtingen.

Belangrijk te weten. Jos Claus is geen goochelaar, geen mentalist en met zijn 40 jaar praktijk ervaring zeker geen amateur 'die in zijn vrije tijd ook iets met hypnose doet'. Er worden geen onesthetische opdrachten gegeven en niemand hoeft zich beledigd te voelen. Daarom laten vele toeschouwers zich steeds weer meenemen op een unieke ontdekkingsreis door de wondere wereld van het menselijke brein.